En behandlings hos Osteopaterne Skanderborg er en unik kombination af osteopati og fysioterapi. Vi benytter både min erfaring som statsautoriseret fysioterapeut og min viden og manuelle teknikker fra Osteopatiuddannelsen (Osteopati D.O.), som er en 5 årig deltidsoverbygning på fysioterapeutuddannelsen. Du får derfor en professionel og højt specialiseret behandling hos Osteopaterne Skanderborg. 

 1. Undersøgelse

En behandling hos Osteopaterne Skanderborg indledes altid med en grundig anamnese (sygehistorie) og diagnostik, hvor jeg anvender en række velafprøvede diagnostiske teknikker fra Osteopatien. Et grundigt forarbejde er afgørende for, at vi finder den korrekte årsag til din smerte eller problematik.

2. Behandling

Med udgangspunkt i anamnesen og diagnostikken skræddersyr jeg et behandlingsforløb til dig. I selve behandlingen anvender jeg et bredt udvalg af manuelle teknikker fra Osteopatien og tager afsæt i en dybdegående teoretisk viden om kroppen og sammenhængen mellem kroppens systemer. Jeg er specialiseret i at se, hvordan kroppens forskellige systemer påvirker hinanden.

3. Råd og vejledning

Det er afgørende for effekten af behandlingen, at du selv bidrager med nogle livsstilsændringer i hverdagen. Ud over den manuelle behandling får du en skræddersyet handlingsplan med råd og vejledning om kost, livsstil og træningsøvelser, som passer til din problematik. På den måde kan du selv gøre noget aktivt udover behandlingen for at forebygge skader og tilbagefald.

Læs mere om, hvordan vi behandler